Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Samsung galaxy s4 ısınma sorunu ve çözümü

Akıllı android cep telefonlarda en sık rastlanan aşırı ısınma kasma sorunudur. Genelde internette gezinirken aşırı batarya ısınma sorunu telefonu donma noktasına getirir. Samsun'un en fazla s4 modellerinde yaşanan ısınma sorunu android oyun severleri de bıktırmış duruma geldi. Samsung galaxy s4 model telefon ısınma sorunu burada yazan adımları takip ederek uygulayınız.

Dinimizde Oral ilişki oral seks caiz midir, haram mıdır

Bir şeyin haram olması için edille-i erbaada bir delilinin bulunması lazımdır. Ancak, meşhur olan şeyler için hüküm böyle değildir. Mesela Kur'an-ı kerimde tuvaletteki necaset yenmez, idrar içilmez diye yazmıyor, (Tayyib olanı, temiz olanı, helal olanı yiyip için) buyuruluyor. (Bekara 168) Ana babanızı dövmeyin denmiyor, (Öf demeyin) deniyor. (İsra 23) Öf demek yasaklanınca, dövmek elbette günah olur. (Kur’anda ana babayı dövmeyin diye bir âyet yok, öf demeden dövmenin mahzuru olmaz) demek elbette yanlıştır. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: (Cima esnasında ferce [avret yerine] bakmayın, körlüğe sebep olur.) [Deylemi, İ. Adiy] Bakmak men edilince, ağza almak, yalamak elbette caiz olmaz. Kadınla her türlü ilişki caiz değildir. Bildirilen âyetin meali şöyledir: (Kadınlarınız [çocuk yetiştiren] tarlanızdır. Tarlanıza nasıl dilerseniz öyle varın.) [Bekara 223] Buradan livatanın da caiz olduğunu çıkaran sapıklar vardır. Halbuki önceki âyetin meali şöyledir: (Kadınlar hayzdan

Kemal Sunal Nereli

Kemal sunal 1944 yılında İstanbul’un Küçükpazar semtinde ailesinin en büyük çoçuğu olarak dünyaya geldi. Kemal Sunal’ın Cengiz Sunal ve Cemil Sunal adından 2 kardeşi daha vardır. Annesinin adı Saime Sunal babasının adı ise Mustafa Sunal’dır. Kemal Sunal İstanbul ’da doğmasına rağmen ailesi aslen Malatyalı ‘dır. Kemal Sunal’ın ailesinin aslen Malatya’nın Doğanyol (Doğan) İlçesinin Gökçe Köyünden olduğu belirtilmiştir.

Cilt Lekeleri İçin Bitkisel Çözümler

CİLT LEKELERİ İÇİN BİTKİSEL ÇÖZÜMLER Porselen Gibi Bir Cilt İçin Bir tatlı kaşığı kil, bir tatlı kaşığı mısır unu, bir çay kaşığı kadar el kremi biraz ılık su boza kıvamına getirilir.. Temiz cilde sürülür, kuruyana kadar beklenir.. Kuruduktan sonra artan maskeden elinize alıp yüzünüzdeki maskeyi onunla ovarak çıkarıyorsunuz.. Yalnız cildinizi çok hırpalamadan.. Yumurta Akı Maskesi 1 yumurtanın akına bir limonun kabuğunu ince rendeleyin ve krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın.Gerekli olursa biraz daha limon kabuğu rendesi koyabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı banyodan bir saat önce cildinize masaj yaparak iyice yedirerek sürün. Domates Maskesi 1 adet doğranmış domates, 1 çay kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığ yulaf ezmesi .Tüm malzemeleri karıştırıp, blendır'dan geçirin. Sonra yüzünüzdeki lekelerin üzerine, ince bir tabaka halinde sürün. 10 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayarak temizleyin. Lekeler için; Malzemeler 1 çay kaşığı üzüm sirkesi 1 çay

msqrd android apk nedir

msqrd android apk; Masquerade Yüz İzleme ve 3D Efektler Rendering SDK SDK herhangi bir iOS, Android, Windows ve Mac OS X uygulaması içine video filtreleri entegre etmelerine olanak verir. Birincisi ve en önemlisi, görüntülü sohbetler entegrasyonu mümkün video bir sunucuya bir istemci gönderilmeden önce Video filtreleri gerçek zamanlı olarak uygulanır.

AA beceri oyunu online oyna

Küçük büyük oyun severlerin oldukça hoşuna giden  aa oyun ile karşınızdayız. Son derece dikkat gerektiren ve oldukça zorlu bölümleri ile oyunculara zorlu anlar yaşatmakta olan AA oyununu. Bilgisayarınızdan pc versiyonu yada Android ile İos işletim sistemine sahip olan cihazlarınızdan sitemiz içerisinde oyunu indirmeden oynayabilirsiniz. AA oyunu yüklenirken biraz bekleyin oyun açılacaktır. Açılma esnasında oyun tasarımcısı reklamı çıkacaktır bunu kapatın. Online aa oyunu oyna:

Lalegul fm uydu frekansi 2016

lalegül fm uydu frekansı Yeni Lalegül fm ve Lalegül tv 2016 güncel ferkans bilgileri değişti. Lalegül fm ve lalegül tv, Albayrak Holding'e ait Tv Net kanal paketi üzerinden TÜRKSAT 4A üzerinden yayın yapmaktadır. Lalegül fm Frekans bilgileri ve Lalegül tv uydu frekans bilgileri: Uydu Adı: Türksat 4A Tv Net Frekans: 12220 Polarizasyon: V - Dikey Sembol: 4800 Fec: 5/6 Bu paket içinde Lalegül tv ve Lalegül fm yayın yapmaktadır. Lalegül fm canlı dinle: Donma esnasında sayfayı yenileyiniz..